Jdi na obsah Jdi na menu

Bramborová roláda

4. 5. 2016

1 sáček bramborové těsto
• 40 dkg salám gothaj-nebo jakýkoliv
• 1 větší cibule
• sůl pepř
• špenát
• 1 větší cibule



Návod k přípravě

Bramborové těsto připravíme podle návodu na sáčku
na nádivku:
cibuli necháme zesklovatět a na ní dáme nastrouhaný 
salám podle chuti osolíme a opepříme a podusíme 
těsto na pomoučněném vále rozválíme na placku
na ní rozetřeme nádivku a zarolujeme jako roládu
přendáme ji na utěrku a zabalíme konce zavážeme
provázkem a dáme vařit do pekáče s vroucí vodou
vaříme 20 minut z každé strany po uvaření nakrájíme
na plátky a podáváme se špenátem a s cibulkou

 

 

bramborova-rolada.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář