Jdi na obsah Jdi na menu

Býčí láska

4. 5. 2016

Býčí žlázy
Mohou být  z berana a nebo i z kance
tyhle jsou z berana
Na obalení:
Mouka  vajíčko  strouhanka 
sůl  pepř 
olej na smažení

Žlázy  nařízneme a vyloupneme  z blány  
potom ještě sloupneme slabou  blánu 
omyjeme a namočíme aspon na 2 hodiny do mléka
potom vložíme do vařící  vody a povaříme asi  15 minut
ihned vložíme do studené vody a vychladlé  nakrájíme na plátky
osolíme a opepříme a obalíme v trojobalu a smažíme 
podáváme s bramborem  bramborovým salátem a nebo jenom s chlebem

 

 

by.jpgby1.jpgby2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobrůtka

(Ondra , 21. 11. 2017 20:58)

Děkuji za recept. Moc dobre.