Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí maso na celeru

5. 5. 2016

2 kuřecí vykostěná stehýnka
plátek másla
2 lžíce oleje
1 lžička  sladké papriky
1 cibule
1 malý celer
1 stroužek česneku
400 ml  vývaru nebo vody
sůl 
pepř

Na  másle a oleji osmažíme  cibuli do sklovata přidáme papriku
podlijeme  vývarem nebo vodou a nasypeme na to nastrouhaný  celer nahrubo
položíme na to kuřecí maso  osolíme a opepříme a zakryté dáme péct do trouby asi na 25 minut
potom odklopíme a dolijeme zbytek vývaru a dopečeme do měkka
maso vyndáme a štávu ponorným mixerem rozmixujeme a podle potřeby
naředíme a dochutíme prolisovaným česnekem a na sporáku  převaříme 
podáváme s rýží

 

 

kc.jpgkc1.jpgkc2.jpgkc3.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář