Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí játra na kari

4. 5. 2016

50 dkg kuřecí játra
• 2 větší cibule
• 1/4 l vody
• 2lžíce sádla
• 3 lžíce hladká mouka
• 1 lžička kari
• sůl pepř
• 2lžíce sojové omáčky
• 2 lžíce pálivého kečupu
• 1 lžíce dižonská hořčice



Návod k přípravě

Kuřecí játra nakrájíme na menší kousky
cibuli nakrájíme na měsíčky a promícháme
spolu s hladkou moukou a necháme chvíli stát
na marinádu si připravíme: 1/4 l vody přidáme
sůl pepř kari kečup sojovou omáčku a hořčici
plnotučnou a kdo má rád může dát ostrou 
vše promícháme a necháme odstát
na pánvi rozpustíme sádlo orestujeme játra
s cibulí a potom přilijeme marinádu a dusíme
do měkka je to rychle hotové podáváme s rýží

 

 

kureci-jatra-na-kari.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář