Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí játra po čínsku

4. 5. 2016

 1/2kg kuřecích jater
• 1 balíček mražené zeleniny na čínu
• 1 cibule
• sojová omáčka
• sůl pepř



Návod k přípravě

Orestujeme játra vyndáme na talířek na výpeku orestujeme cibuli
vrátíme zpět játra opepříme přidáme sojovou omáčku trochu
podlijeme a dusíme asi 15 minut přidáme mraženou zeleninu
na čínu měla jsem čerstvý zázvor tak jsem ho trochu nastrouhala
v trochu vody rozmícháme maizenu(kukuřičný škrob) a zahustíme
šťávu a osolíme podáváme s rýží

 

 

kureci-jatra-po-cinsku.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář