Jdi na obsah Jdi na menu

Pečené koleno na zelenině

4. 5. 2016

1  vepřové koleno
2 větší mrkve
2 petržele
kus porku
1 cibule
kosti vepřové
3 bobkové listy
rozmarýn čerstvý
 rajský protlak
4 nová koření
kmín
1 litr vývaru
 1 pivo
lžíce soli a  lžíce papriky na potření kolena

Zeleninu  nakrájíme na  kolečka  necháme orestovat a dáme  na pekáč
kosti také otestujeme a přidáme do pekáče  dáme  všechno koření  a zalijeme vývarem 
ve kterém jsme rozmíchali  rajčatový protlak a zalijeme  pivem
na pekáč dáme mřížku a na ní postavíme koleno které jsme obalili  směsí soli a papriky
dáme péct do trouby  na 170°Cna 4 hodiny  pečeme zvolna  podle velikosti kolena je maso pečené  já to měla  za 3a1/2 hodiny
po upečení  maso vyndáme a zeleninu propasírujeme  
podáváme s bramborovým knedlíkem 

 

 

pk.jpgpk1.jpgpk2.jpgpk3.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář