Jdi na obsah Jdi na menu

Ragú z vepřového masa

13. 7. 2018

1/2 kg  vepřové maso  - plecko

1 cibule

3 sterilované okurky

sterilovaný  nebo mražený  hrášek

2  vařená vejce

1 smetana na  vaření

3 lžičky sladké papriky

sůl  

pepř

 

Cibuli osmažíme a  přidáme  nakrájené maso na  kostičky orestujeme  zasypeme sladkou paprikou sůl a pepř zalijeme vývarem  a nebo vodou a dusíme do měkka  asi 15 minut v papináku

potom přidáme smetanu s trochou mouky a zavaříme do zhoustnutí přidáme  okurky hrášek a  nakrájená vajíčka   ještě chvilku povaříme a podáváme s rýží

 

 

p7136730.jpgp7136731.jpgp7136732.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář