Jdi na obsah Jdi na menu

Špačci v kabátku

4. 5. 2016

 3/4kg mletého masa
• 10 plátků anglické slaniny
• 2 pikantní klobásy
• 3 stroužky česneku
• 1 vejce
• 2 lžičky koření na mletá masa
• sůl pepř
• 2 namočené housky


Návod k přípravě

Mleté maso namočenou a vymačkanou housku vejce
česnek a koření propracujeme
do ruky nabereme směs a vytvarujeme placičku do středu dáme
proužek klobásy a uděláme váleček a zabalíme ho do slaniny
narovnáme do pekáčku a mírně podlijeme vodou a pečeme
asi hodinu na 180°C během pečení podléváme výpekem
ke konci pečení ochutíme šťávu oblíbeným kořením
já jsem dala kostičku šťávy na vepřové maso
podáváme s bramborovou kaší

 

 

spacci-v-kabatku.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář