Jdi na obsah Jdi na menu

Štěpánčino tajemství

4. 5. 2016

• 40dkg kuřecího masa
• 1 šlehačka
• 2 lžíce hořčice 2 lžičky maizeny
• sůl pepř vegeta
• 40dkg řýže
• 1 cibule



Návod k přípravě

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky
osolíme opepříme a orestujeme 
přidáme hořčici a vegetu
ve šlehačce rozmícháme 2lžičky 
maizeny a povaříme
podáváme s rýží vařenou v papiňáku
orestujeme v papiňáku cibuli přidáme
rýži orestujeme ji zalijeme vodou a
uzavřeme papiňák až začne pískat tak 
vaříme 5 minut a vypneme až přestane papiňák
syčet to je asi 15 až 20 minut je rýže hotová

 

 

stepancino-tajemstvi.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář