Jdi na obsah Jdi na menu

Vepřové koleno na zelí

4. 5. 2016

Vepřové koleno
1/2 kg  kysané zelí
4 stroužky česneku
4 kuličky jalovce 
4 kuličky nového koření
1 bobkový list
2 jablka
1 cibule
3 dcl bílého vína
pepř
kmín 
sůl


Koleno vložíme do hrnce a zalijeme  vodou přidáme bobkový list nové koření sůl a vaříme asi 45-60 minut
Připravíme si zelí jablka nakrájíme na kostičky cibuli česnek jalovec a dáme na dno pekáčku,
povařené koleno dáme na zelí a kůži nakrájíme  na kostičky a osolíme a okmínujeme a pečeme na 200°C
během pečení podlíváme vínem 
můžeme podávat s chlebem a nebo  bramborovým knedlíkem

 

 

vk.jpgvk1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář