Jdi na obsah Jdi na menu

Vepřové koleno pečené

4. 5. 2016

 2 vepřová kolena
• cibule celý pepř
• nové koření bobkový list
• sůl
• 1 pivo
• kroupy na polévku



Návod k přípravě

Kolena očistíme a dáme vařit do papiňáku
asi 40 minut vyndáme vykostíme
do pekáčku nakrájíme 3cibule na půlměsíčky
2 stroužky česneku nato naskládáme maso 
podlijeme pivem a pečeme až je maso měkké
podáváme s knedlíkem a zelím nebo jenom s rýží
kterou dělám v papiňáku z vývaru co se vařila kolena 
uděláme ovarovou polévku s kroupama

 

 

veprove-koleno-pecene.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář