Jdi na obsah Jdi na menu

Vinná klobása na zelí

23. 12. 2017

40 dkg vinná klobása

3 větší cibule nakrájet na kolečka 

3 lžíce sádla

1 lžíce třtinového cukru 

30kdg kysané zelí

sůl 

kmin

200-250 ml  piva

 

Cibulinakrájíme na kolečka a osmažíme na sádle do měkka a zlatavé barvy podlijeme trochu vodou přidáme třtinový cukr a necháme zkaramelizovat

do pekáčku dáme  vymačkané  kysané zelí přidáme osmaženou cibuli

trochu si jí necháme na ozdobu na kaši

osolíme okmínujeme a promícháme  na to položíme klobásy a podlijeme pivem a dáme péct  asi na  30-40 minut  na 190°C do zlatova klobásy obrátíme aby byly  zlatavé z obou stran

 

 

pc236252.jpgpc236253.jpg4pc236255.jpgpc236257.jpgpc236258.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář