Jdi na obsah Jdi na menu

Vinná klobása v pikantní omáčce

8. 9. 2018

1/2 kg  vinná klobása

2 stroužky česneku

1 cibule

100 ml sladký kečup

1/4 l  vývar

feferonka

sůl

 

Klobásu svineme do šneků propíchneme špejlí

oloupeme cibuli a česnek a na jemno  nasekáme a přidáme  pokrájenou  feferonku

klobásu osmažíme z obou stran na oleji a přendáme na pekáček

na výpeku zpěníme cibuli přidáme česnek a feferonku  vmícháme kečup a vývar  nebo když nemáme podlijeme vodou a krátce povaříme ochutíme solí a směs nalijeme  na opečenou klobásu a dáme asi na 20 minut  do trouby na  200°C zapéct  podáváme s  bramborovou kaší a nebo s pečivem

 

p9086962.jpgp9086963.jpgp9086964.jpgp9086965.jpgp9086967.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář