Jdi na obsah Jdi na menu

Bulky na Hamburgry

5. 5. 2016

50 dkg  hladké mouky
340 ml  vlažné vody
40 ml  oleje
1 sáček sušeného droždí
2 lžičky cukru
2 lžičky soli
1 vejce
1 vejce na potření
sezamové semínko


Těsto  jsem zadělala v robotu necháme  1 hodinu nakynout
po vykynutí   těsto  rozdělíme  na  10-12 bochánků a necháme  zase  1/2 hodiny  kynout
potom potřeme   rozšlehaným vajíčkem a posypeme sezamovým semínkem 
pečeme na 200 °C  do zlatova

 

 

 

 

bul.jpgbul1.jpg14046122_1178042888882694_2324152134639980543_n.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář