Jdi na obsah Jdi na menu

Ravioly plněné mletým masem a špenátem

4. 5. 2016

50 dkg hladké mouky
2  lžíce oleje
4 vejce
100-120 ml  vody
sůl

Nápln:
40 dkg mletého masa
1 cibule
1 vejce
4 lžíce špenátu
sůl 
pepř


zaděláme těsto  a vyválíme plát  položíme a formičku 
přejedeme zlehka aby se nám naznačily tvary a plníme  
 masovou náplní položíme  druhý plát a přejedeme válečkem
ravioly   můžeme hned  vařit  asi 8 - 10 minut
a nebo si je děláme do zásoby do mrazáku

 

Náhledy fotografií ze složky Ravioly plněné mletým masem a špenátem

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář