Jdi na obsah Jdi na menu

Červená řepa - salát

19. 10. 2017

2kg červené řepy

1 lžíce soli

1 cibule 

3 dcl octa

3 dcl cukru

5 bobkových listů

5 hřebíčků

5kuliček nového koření

 

Řepu uvaříme  a oloupanou  nastrouháme  na hrubém struhadle

do hrnce dáme  vařit ocet  cukr  na jemno nakrájenou cibuli a  všechno ostatní koření a přivedeme k varu chvilku povaříme a nalijeme  na řepu a  důkladně promícháme a necháme v lednici  proležet  24 hodin 

potom naplníme do skleniček a  sterilujeme  25 minut  na 85°C

 

 

pa166150.jpgpa166153.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář