Kuřecí játra na kari
50 dkg kuřecí játra
• 2 větší cibule
• 1/4 l vody
• 2lžíce sádla
• 3 lžíce hladká mouka
• 1 lžička kari
• sůl pepř
• 2lžíce sojové omáčky
• 2 lžíce pálivého kečupu
• 1 lžíce dižonská hořčice
Návod k přípravě
Kuřecí játra nakrájíme na menší kousky
cibuli nakrájíme na měsíčky a promícháme
spolu s hladkou moukou a necháme chvíli stát
na marinádu si připravíme: 1/4 l vody přidáme
sůl pepř kari kečup sojovou omáčku a hořčici
plnotučnou a kdo má rád může dát ostrou
vše promícháme a necháme odstát
na pánvi rozpustíme sádlo orestujeme játra
s cibulí a potom přilijeme marinádu a dusíme
do měkka je to rychle hotové podáváme s rýží
Komentáře
Přehled komentářů
------- , připraveno dle receptu , ale přidal jsem ( č.lžíci - na " mlleté maso )
koření kulinář Petra SLUPKY ----- .
VELMI chutné ...... ,
uvařeno
(ANTONÍN, 17. 7. 2022 17:38)