Pečená vinná klobása se zelím
Suroviny
600 gr vinné klobásy
3 menší cibule nakrájené na kolečka
3 lžíce sádla
1 lžíce třtinového cukru
300 gr kysaného zelí
1 lžička červeného vinného octa
4 stroužky česneku nakrájeného na plátky
sůl a kmín
150 - 200 ml světlého piva
Postup
Klobásu si rozdělíme na 4 kousky a každý díl klobásy stočíme do šneka a ten potom svážeme provázkem,aby se nám neroztočil. Připravíme si pekáček na kterým osmahneme cibuli se dvěma lžícemi sádla do zlatova,poté podlijeme,přidáme cukr a necháme krapet zkaramelizovat. Hotovou cibuli přendáme na chvilku do prázdné misky. Do pekáčku rozložíme okapané kysané zelí,opečenou cibuli( pár koleček cibule si necháme na ozdobu na talíř),lžíci sádla,vinný ocet,česnek,sůl a kmín a vše v pekáčku promícháme. Navrch položíme smotané klobásy,podlijeme 100 ml piva. Pečeme na 190°C 30 - 40 minut do zlatova. Podle potřeby podléváme, případně klobásu obrátíme, aby byla opečená z obou stran.
Komentáře
Přehled komentářů
Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/jai-teste-le-cialis/
What you miss to know about high-pitched blood oppression
(AHonnaMiniaNob, 29. 9. 2018 10:57)